sreda, 29. avgust 2007

Kus kus s piščancem

SESTAVINE:

Kus kus:
vrečica kus kusa
2 paradižnika
sir za ribanje
jajčevec
začimbe

Piščanec:
2 fileja piščančjega mesačesen
sladka smetana
paprika
začimbe, sol, poper

PRIPRAVA:
Kus kus skuhamo po navodilih na embalaži, jajčevec narežemo na kockice in ga na hitro skuhamo. V nepregorni posodi (sama uporabljam stekleno) zmešamo kus kus in jajčevce, narežemo paradižnika na kolobarje in ju razporedimo po vrhu, na to naribamo sir. Damo v pečico, da se sir zapeče.Piščanca medtem razrežemo na koščke, začinimo in popečemo v ponvi. Zraven dodamo tudi na kockice narezano papriko in čisto na koncu česen. Nato zalijemo s sladko smetano in pustimo, da se malo pokuha.

Ni komentarjev: