petek, 25. januar 2008

Peresniki z gamberi v smetanci ala Ana *2


Sestavine:

-gamberi (kupiš v Hoferju)
-sladka smtana
-nariban parmezan
-peteršilj za posip
-peresniki

Priprava:

Gambere prepražimo na olivnem olju, nič ne začinimo, ker so že slani, pražimo toliko časa, da se malo zapečejo, dodamo sladko smetano, naribamo parmezan, lahko dodamo tudi topljeni sirček.
Peresnike skuhamo in jih primešamo omakci.
Serviramo in potrosimo s peteršiljem

Mljask, res dobro in čist enostavno in hitro!

3 komentarji:

Blanka pravi ...

o madona, Ana hvala ti :))))
sam še do štcune pridem pa bo dišalo dišalo dišalo, po morskih sadežih.MMMM, pa sporočim kakšno je pršlo :)

Dejzi pravi ...

Evo jaz sem tole naredila včeraj in je Dejan polizal prste, pa skoz je hvalil da kok je božansko :D mnjami

Hvala ;)

Pomaranča pravi ...

Me veseli, da je dobro! Jooooj jst mam to tudi full rada!